iShape -Infrashape

INNOVATÍV EDZÉS ŐRÜLET

Fogyás -zsírégetés-méregtelenítés -narancsbőr eltüntetése -bőr szépítés és fiatalítás

Immunerősítés  -vérkeringés fokozás -vitalitás javítás

 Az InfraShape Horizontál működési elve

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők).

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy iPhone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt. Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Vendégeink pontos nyomon követhetősége érdekében bejelentkezés kizárólag írásban az
ishapeszolnok@gmail.com
e-mail címen,továbbá facebook és instagram  oldalainkon.

 https://www.facebook.com/ishapeszolnok/

ishapeszolnok

 
Infrashape Horizontal
Infra kollagén

Infrashape Hello

Vendégeink pontos nyomon követhetősége érdekében bejelentkezés kizárólag írásban az
ishapeszolnok@gmail.com
e-mail címen,továbbá facebook és instagram  oldalainkon.

 

I Shape Szolnok

https://www.facebook.com/ishapeszolnok/

ishapeszolnok